Opening anarchistische infotheek

De anarchistische infotheek is verhuist naar het anarchistisch centrum, ASSEZ, Sparrestraat 1A, Gent

OPENINGSFEEST: 1 mei vanaf 12u

Nieuwe openingstijden:

woensdag: 16u-21u

vrijdag: 19u-21u

zaterdag: 14u-17u

Gesloten van 15 juli tot 15 augustus

 

De infotheek is een alternatieve bibliotheek waar je kritische informatie vindt die om één of andere reden maar spaarzaam aan bod komt in gewone bibliotheken.

We houden informatie en boeken bij over anarchisme, kraken, antimilitarisme, feminisme, economie, recht en repressie, mondialisering, antiglobalisme, dierenrechten, ecologisme, direkte aktie en nog veel meer.

We beschikken momenteel over een 2500-tal boeken die uitgeleend kunnen worden en een zeer uitgebreid aanbod nationale en internationale tijdschriften en brochures die ter plaatse ingekeken kunnen worden met een kopje koffie erbij.

Verder zijn er verschillende dossiers die eveneens ter plaatse geraadpleegd kunnen worden.

Het uitlenen is gratis. Wel wordt een waarborg van 3 euro per boek gevraagd. De uitleentermijn is 3 weken. Zoek je informatie voor een werkje of thesis dan helpen we je graag op weg in ruil voor een kopietje ervan.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.