Info-tour met nieuwe Kraakdocumentaire

Wij houden graag de discussie over het huisvestingsbeleid open en moedigen mensen aan om leegstaande panden terug te bewonen.  Met onze nieuwe documentaire krijgen we een menselijk portret te zien van de diverse motieven en overtuigingen van krakers. Een veelzijdige wereld waarin men op een creatieve en ecologische manier invulling geeft aan de noodzakelijke basisbehoeften, directe solidariteit en vrijheid.

Wij zoeken mensen die geinteresseerd zijn een info-avond / debat of enkel een filmavond te organiseren in uw school, jeugdhuis, cafe, kraakpand,… De documentaire duurt 45 minuten.

Voor verdere afspraken, gelieve te mailen naar krakrakraak@riseup.net

KRAAK, voor het recht op wonen en tegen de leegstand!

In de documentaire krijgen we een menselijk portret te zien van de diverse motieven en overtuigingen van krakers. Een veelzijdige wereld waarin men op een creatieve en ecologische manier invulling geeft aan de noodzakelijke basisbehoeften, directe solidariteit en vrijheid.

 

Een film van Evelien Hoedekie
In samenwerking met: Kraaksteungroep Gent,  Joeri Willekens, Toon Lambrechts, Liesbeth Schroe en met de ondersteuning van Victoria Deluxe

 

 

This entry was posted in Beweging Recht op Wonen, kraken. Bookmark the permalink.